Social- og sundhedshjælper til Dybvad hjemmepleje i aftenvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du social- og sundhedshjælper og går du med tanker om at prøve nye udfordringer - har vi et spændende job til dig i Dybvad Hjemmepleje. 

Har du lyst til at prøve at arbejde i en mindre hjemmeplejegruppe i et landdistrikt, så kan vi pr. 1. juni 2024 eller snarest muligt derefter, tilbyde dig en stilling som social og sundhedshjælper i Dybvad hjemmepleje. Der er weekendvagt hver 2. weekend. 

Bliv en del af en arbejdsplads i rivende udvikling med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer.

Stillingen er som udgangspunkt på 28 timer i aftenvagt og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer som er både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og afløsere. Vi har også elever i hjemmeplejen og vægter et arbejdsmiljø hvor der er plads til læring. 

Dybvad Hjemmepleje dækker et større geografisk område omkring Dybvad, Syvsten, Præstbro, Voerså og Lyngså. Der er base på Dybvad Ældrecenter. 

Vi tilbyder en spændende stilling
Hvor vi forventer at du kan varetage den personlige pleje og praktiske hjælp hos vore borgere, samt tage fagligt ansvar og være sparringspartner for dine kollegaer.

Vi dokumenterer i Cura efter fællessprog 3 metoden, hvor vi forventer at du efter oplæring har kompetencer til at dokumentere dine observationer.  

Vi er en gruppe medarbejdere, der vil det gode arbejdsmiljø og vi hjælper hinanden i hverdagen. Vi sætter trivslen i højsædet og vægter en åben og direkte dialog. Vi forventer at du vil udvise stor fleksibilitet. Vi er en organisation i evig forandring, og vi vælger at se muligheder for personlig udvikling i dette frem for begrænsninger.

Vi foretrækker at du har erfaring fra lignende stilling, men dette er dog ikke et krav. Du vil blive tildelt en mentor og få et introduktionsforløb, der er tilpasset dine kvalifikationer.

Praktiske informationer

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. 

Der skal fremvises straffeattest inden ansættelse.
Stillingen er til besættelse 1. juni 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Du kan få flere oplysninger om stillingen på hverdage hos leder Johanne Olsen på 29282558.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Kommune, Ålborgvej 430, 9352 Dybvad

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049426

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet